210 2750595Φίλτρο Αναζήτησης

Εκκαθάριση Όλων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Sidebar banner
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων

AM-SOUTDOOR (type L) Εξωτερικός ανιχνευτής AMC με δύο υπέρυθρα DUAL PIR

ΚατασκευαστήςAMC
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες 
Κωδικός:AM-SOUTDOOR type L

Διαστάσεις και Βάρος

βάρος προϊόντος: 150G
Το Soutdoor / L είναι ένας διπλός ψηφιακός ανιχνευτής PIR, με ένα σύστημα ανάλυσης που λαμβάνει υπόψη τις δύο πιο σημαντικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας κίνησης: την ταχύτητα και την ένταση.

Περιγραφή

To SOUTDOOR-L είναι ένας ανιχνευτής εξωτερικού χώρουδιπλού πυροηλεκτρικού στοιχείου (Dual PIR), ο οποίος αποτελείται από δύο ψηφιακούς υπέρυθρους αισθητήρες (PIR). Διαθέτει λειτουργία αγνόησης κατοικίδιων (επιλεγόμενη από Dip-Switch), μέγιστη ακτίνα ανίχνευσης 15 μέτρων (επιλεγόμενη από Dip-Switch σε 2 επίπεδα 6 ή 12 μέτρων), γωνία κάλυψης 90°, απαριθμητή παλμών με δυνατότητα επιλογής 1 ή 2 παλμών. 

Ο SOUTDOOR-L της AMC υιοθετεί ψηφιακή ανάλυση σημάτων, ελέγχει την ταχύτητα και την ένταση της κίνησης και με την ταυτόχρονη σύγκριση των δύο αυτών πληροφοριών, ο αισθητήρας είναι σε θέση να διακρίνει επαναλαμβανόμενες κινήσεις από την εισβολή, μειώνοντας έτσι το ποσοστό των ψευδών συναγερμών. Επιπλέον διαθέτει σύστημα ψηφιακής αντιστάθμισης θερμοκρασίας, για εξαιρετική απόδοση.

Επιπλέον, πέραν των ψηφιακών ρυθμίσεων, σας παρέχει την δυνατότητα ρύθμισης των δεσμών ανίχνευσης με φυσικό τρόπο, μετακινώντας κατακόρυφα τον αισθητήρα, μεταβάλλοντας έτσι την κατεύθυνση των 2 δεσμών ανίχνευσης, ώστε να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον χώρο σας. Με αυτόν τον τρόπο παράλληλα, επηρεάζετε την ανοχή του ανιχνευτή σε κατοικίδια ζώα. Δείτε το παρακάτω σχετικό σχεδιάγραμμα.


Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

- Διπλός ανιχνευτής PIR με λειτουργία AND (ΚΑΙ χρόνος 4 ’’)
- Εύρος από 6 mt έως 12 mt
- Συναγερμός
- Λειτουργία διπλού παλμού
- Εναλλάξιμοι φακοί fresnel
- Αγκύλη
- Δωρεάν ρελέ στερεάς κατάστασης επαφής συναγερμού (ΟΧΙ, NC)
- Ρελέ στερεάς κατάστασης επαφής παραβίασης

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Τροφοδοσία: από 10,5 V έως 15 V
- Κατανάλωση αναμονής: 14 uA
- Κατανάλωση συναγερμού: 25 mA
- Κατηγορία προστασίας IP65

Προαιρετική βάση SN

Πίσω στο: ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ – BEAMS