210 2750595Φίλτρο Αναζήτησης

Εκκαθάριση Όλων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Sidebar banner
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων

PA-NV37M PARADOX - ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΕ ANTIMASK

ΚατασκευαστήςPARADOX
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες 
Κωδικός:PA-NV37M
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΕ ANTIMASK

Περιγραφή

Ο ανιχνευτής NV37M παρέχει υψηλή προστασία σε παράθυρα και πόρτες για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ο ανιχνευτής είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζει και να απορρίπτει την κίνηση μικρών ζώων όπως πουλιά, γάτες σκύλοι, με αποτέλεσμα να αποφεύγουμε ψευδείς συναγερμούς.
Ο ανιχνευτής έχει δύο τρόπους λειτουργίας: Λειτουργία μη ανίχνευσης ζώων μπορούμε να προστατέψουμε σε εξωτερικό χώρο παράθυρα και συρόμενες πόρτες διαστάσεων 7.5 x 2m. Για εσωτερική χρήση απενεργοποιώντας την λειτουργία μη ανίχνευσης ζώων και βάζοντας τον ανιχνευτή σε κανονική λειτουργία μπορούμε να προστατέψουμε παράθυρα και συρόμενες πόρτες διαστάσεων 10 x 2m.
Ο ανιχνευτής NV37M δημιουργεί μια εξαιρετικά στενή δέσμη πλάτους 0.5m στα 5m, με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η κίνηση κοντά στην προστατευόμενη πόρτα ή το παράθυρο χωρίς ψευδείς συναγερμούς. Διαθέτει επίσης την λειτουργία ανίχνευσης κατακόρυφης δέσμης.
Ο ανιχνευτής NV37M έχει τέλεια δυνατότητα ανίχνευσης, εξαιρετική σταθερότητα και υψηλό ποσοστό απόρριψης ψευδών συναγερμών λόγο της διπλής δέσμης ανίχνευσης, της λειτουργίας μη ανίχνευσης ζώων και την δοκιμασμένη ανίχνευση ενεργού υπέρυθρου Anti-Mask.

  • Δεν ανιχνεύει ζώα.
  • Ενεργό υπέρυθρο anti-mask για προστασία του φακού από σπρέι και προστασία προσέγγισης όλου του ανιχνευτή στα 30 εκατοστά.
  • Ολοκληρωμένη ανίχνευση κατακόρυφης ζώνης.
  • Διπλός ανιχνευτής ελεγχόμενος από τον αλγόριθμο (FADEC).
  • Οπτικά γεωμετρικός φακός για την διάκριση κατοικίδιων ζώων και την υποστήριξη της λειτουργίας μη ανίχνευσης ζώων.
  • Διπλός ανιχνευτής tamper.
  • Πιστοποίηση: CE, EN50131 Grade 2.
Πίσω στο: PARADOX